Loading...
Om oss 2017-05-28T14:52:12+00:00

Vårt produkt er effektiv markedsføring av din organisasjon på nett, som igjen fører til økt interesse og omsetting for deg.

Effektiv Marketing ble startet av Seo ekspert Niels Baardseth i 2014 med tanke på å dekke et stadig økende behov av effektive og enkle markedsføringsmetoder på nett, for alle typer bedrifter. Niels har jobbet med søkemotoroptimalisering over hele verden og har bred internasjonal kompetanse. Han er også sertifisert innen flere av Googles kurser. Vår styrke er søkemotoroptimalisering, eller det å få websider, sosiale media plattformer og videoer først i Google. Vi evaluerer og setter opp våre SEO kampanjer KUN med det formål. Det var sikkert derfor du fant oss? Vi har inngående kjennskap hvordan å få nettopp deg og dine produkter rett foran nesen på de som ønsker dem mest. Vårt arsenal av metoder for å få til dette gjør oss til en effektiv samarbeidspartner på nett.

Niels Baardseth på Linkedin

Effektiv Marketing er også en del av et internasjonalt samarbeide innen markedsføring på Internett. Vi har hele tiden tilgang på de mest oppdaterte markedsføringsmetoder og konsepter som finnes. Dette gjør oss ledende innen søkemotoroptimalisering i Norge og Skandinavia.

Vårt mål er å plassere ditt nettsted først i Google, der kundene leter etter dine produkter og tjenester.

Kontakt oss for en uforpliktende evaluering.

Vi er her for å hjelpe din bedrift til en skikkelig takeoff på Internett

Ikke vent Ta kontakt i dag
DanishEnglishNorwegian