Markedsføring på nett2017-06-15T19:12:50+00:00
Markedsføring på nett

Markedsføring på nett gir enorme muligheter og salgspotensial.
Vår spesialitet er ranking. Vil du også ligge først i Google!?

Markedsføring på nett kan bestå av mange ulike ting, men kortfattet er det å benytte Internett og dets ulike muligheter til å eksponere din merkevare, eller styre potensielle kunder til din webside eller et tilbud. Dette kan gjøres på mange måter, som grovt sett kan deles inn i «naturlig» oppnådde plasseringer gjennom gode resultater i søkemotorene, popularitet i sosiale medier, og betalte plasseringer som Google Adwords og Facebook-reklame. Markedsføring på nett spenner over så mange ulike metoder og har så stor kontinuerlig utvikling, at vi ikke skal forsøke å dekke alle her, men du kan lese mer om saken på Wikipedia. Har du spørsmål om hvilke muligheter du har til å markedsføre deg på nett, kan du kontakte oss her: Kontakt

Effektiv Marketing er spesialister på søkemotoroptimalisering, eller søkemotormarkedsføring som noen kaller det. Vi får plasseringer høyt opp på side 1 i Google, med mengder av besøkende som resultat. Det er svært få som bryr seg med å lete videre på side 2 i søkemotorene, selv om man med litt flaks kan få henvendelser også der. Vårt SEO-team vet hvor mange som søker etter dine produkter og kan dermed også estimere relativt nøyaktig hvor mange vi kan plassere deg foran. En #1 plassering hos Google sender ca 35 % av søkemassen til den websiden som holder plassen, og med riktige søkeord og produkter vil dette gi enorm avkastning og er meget kostnadseffektivt. Vi kan gi deg estimat på disse mulighetene i din bransje. Kontakt oss i dag.

Vel utført markedsføring på nett gir utrolige resultater.

Markedsføring på nett

Bedriften på grafen ligger først i Google for sin bransje og får nesten 1000 besøkende per måned ved hjelp av søkemotoroptimalisering.
Dette hadde kostet 47 000 kr per måned i Google Ads, noe de nå kan bruke på enda mer markedsføring.
I denne bransjen konverterer websider  5–10 % av besøkene til henvendelser, og man selger til 30 % og får 15–30 salg.

Hva ville 50–100 nye henvendelser hver måned bety for din bedrift? 

Markedsføring på nett
Kontakt oss for analyse

Finn ut hvordan dine konkurrenter tar dine kunder når vi
kartlegger deres markedsføring på nett.

Hva betyr det egentlig å være på side 1 kontra side 2 i Google? 

Effektiv Marketing har utarbeidet et system som tar for seg nærmest eksakt hva du og dine dine konkurrenter får ut av deres markedsføring på nett. Vi kan vise deg tall på antall besøk, ranking, betalt reklame, søkeord, osv. osv. Med dette vil du kunne se ganske nøyaktig hvor mye du ville ha tjent hvis du hadde samme posisjon og tok over kundestrømmen. Og det er vi eksperter på. Her er to eksempler fra samme bransje.

Topp på side 1 gir mange besøkende og henvendelser.

Markedsføring på nett

Topp på side 2 med samme søkeord, vel….

Markedsføring på nett

Å fylle ut analyseskjemaet tar ca. 3 minutter. Gjør det nå.

Les mer om analysen her

Hva kan Effektiv Marketing gjøre for deg og din bedrift?

Få din webside på side 1 for din bransje

Bra Markedsføring på nett

Mange snakker om side 1 – vi kan plassere deg der! Søkemotoroptimalisering kan være så mangt. For oss er det å få din webside til toppen av side 1 i Google. Her er noen av våre egne resultater i Google.no. Du kommer på side 1 ved å bruke oss. Vi vet at å påstå dette er litt utenom det vanlige, så kontakt oss dersom du har spørsmål.

Vis hva dine kunder synes om deg:
5 stjerner

Effektiv Markedsføring på nett

Har du en førstesideplassering, er det fint å utnytte den til det fulle. Vi benytter oss av schema.org teknologi som bl.a. gir deg stjerner hos søkemotorene. Det er veldig mye mer til dette, men det mest i øynefallende er synlige stjerner i søkeresultatene. Det gir garantert mye oppmerksomhet og gjør dine konkurrenter nærmest usynlige. Kontakt oss for mer informasjon om denne teknologien.

Kom først i kartsøk på toppen av Google

Markedsføring på nett i Norge

Denne rankingen dreier seg om den store firkanten med kart, over de organiske søkeresultatene i Google. Tidligere var det 7 resultater, nå er det kun 3. Disse får selvfølgelig mye oppmerksomhet og krever innsats for å få på plass. Vi vet hvordan.

Annen salgsfremmende teknologi vi benytter

Norsk Markedsføring på nett

Det finnes mange måter å forsterke sin markedsføring på nett. Vi har vårt eget chat-software, Smartchat. Den hjelper på konverteringen fra besøkende til salg. Det finnes programmer som viser hvem som besøker din webside, samt klassikerne Google adwords og Facebook ads, begge med retargetingmuligheter for gjenbruk av de besøkende. Markedsføring på nett gir som nevnt uendelige muligheter. Kontakt oss og få hjelp.

Effektivt samarbeid uten tekniske forvirringer for din markedsføring på nett

Hva kan mitt firma tjene på dette?

Markedsføring på nett

Kontakt oss for evaluering av dine omsetningmuligheter

Ditt Navn:*

Din Email:*

Ditt Tlf nr:

Din webside:

Emne:

Melding:*