Markedsanalyse 2016-10-26T09:19:54+00:00
SEO Oslo

En markedsanalyse av din webside og dens salgspotensial

Markedsanalyse, hva er dette?

Dette er en analyse for websider og deres salgsspotensial i den bransjen den tilhører. Vi finner de eksakte besøkstall og verdier for din og dine konkurrenters websider. Med disse kan vi faststille hva potensialet er i din bransje og hva du går glipp av. Det er store forskjeller på en plassering på topp av side 1 og side 2 i Google. Langt større enn de fleste kunne tro. Det er din websides plassering ved søk på din bransje som kan gi vinne eller forsvinne.

Denne gir fakta om salgspotensial

Det er mange som tilbyr ulike analyser. Vår er meget enkel å fylle ut, men gir utrolige resultater. Denne gir fakta om salgspotensial på nett og gir et bilde over din bransje. Vi har tilgang på mange ulike seo analyse metoder, men legger her vekt på hvor stort din websides inntjeningspotensial er, og om vi kan hjelpe deg med å nå det. I eksemplene under er det topp av side 1 og topp side 2 for en bransje i Oslo, hvor gjennomsnitts salget gir kr 10 000 i omsetning.

Hva betyr det rent økonomisk å være på side 1 i Google?

Her er et eksempel fra håndverksbransjen i Oslo

Den ene websiden på topp av Google’s side 1, den andre på toppen av side 2, med enorme forskjeller. Dette er helt vanlige tall og totalt ukjent for mange bedrifteiere. Ta en titt på eksemplet under. Kanskje noe du bør prioritere?

Side 1 får 978 besøkende pr mnd

SEO Analyse

Dette gir 50-100 kundehenvendelser pr mnd uten at de gjør noen annen markedsføring. I dette eksemplet, med kr 10000 i salg pr kunde, de selger på ca 30%, 15-30 salg pr mnd, ville gi en omsetting på kr 150 000 til kr 300 000 pr mnd alene.
Pr år snakker vi 1,8 – 3,6 millioner i salg bare fra bedriftens webside.
Det bør nevnes at antall henvendelser man får fra sine besøkende er variabelt, noen bransjer, feks biler, «surfes» det på, mens andre dekker mer akutte behov, som vannlekkasje. Noe som igjen gir høyere kontaktfrekvens.

Side 2 får 22 besøkende pr mnd

SEO Analyse

Dette gir kanskje 1-2 kundehenvendelser pr mnd uten at de gjør noen annen markedsføring.
I dette eksemplet, med kr 10000 i gjennomsnittsomsetning pr kunde, blir forskjellen ekstrem. 120000 kr pr år mot 1,8 til 3,6 millioner kr pr år i omsetning. Vær klar over at disse bedriftene er i samme bransje, i samme by. Og kun få km fra hverandre, men dette er på nett og der gjelder andre regler. Den eneste forskjellen her er profesjonell søkemotoroptimalisering.

Forskjellen blir ekstrem.  Mellom 1,8 og 3,6 millioner kr pr år i omsetning for side 1, og 120000 kr pr år på side 2

Vil du vite hva som gjelder for deg? Vi behøver din og konkurrentens webside for å utføre analysen. Det tar deg 3 min å fylle ut og er uforpliktende.

Finn ut hva du går glipp av, Klikk her!

Klikk for analyse

Går du glipp av store summer? Vår analyse vil gi svaret!

Store summer i tapt omsetning?

Vi i Effektiv Marketing anser at bedriften på side 2 har et potensiale på å øke sin omsetning med over 1,5 millioner pr år ved å bruke oss til å få deres webside opp til, eller forbi bedriften som ligger på side 1. Informasjonen vi henter og analyserer fra Google viser oss de faktiske forhold, vi sammenligner din webside mot dine konkurrenter og finner vi frem til hva du går glipp av på nett. De faktiske forhold i din bransje.

SEO Analyse

Ikke nøl med å kontakte oss. Vi finner stor glede i å ta en prat om hvordan å finne SEO og marketing løsninger som passer deg og dine behov. Vi stiller ingen krav til din kjennskap innen området. Det er vi som kommer med løsningene. Med vårt arsenal av internasjonal kunnskap og verktøy er vi sikre på å kunne finne noe effektivt for din bedrift.

Adresse: Birgitte Hammersvei 3F
1167 Oslo Tlf: 400 170 44
Email: info ( @ )effektivmarketing.no

Fyll ut og finn ut!

Ditt Navn:*

Din Email:*

Ditt Tlf nr:

Din webside:

Emne:

Melding:*

Går du glipp av store summer? Vår analyse vil gi svaret!

Finn ut de faktiske forhold

Vi behøver din webside og litt enkel info for å utføre analysen. Det tar deg 2 min å fylle ut og er uforpliktende.

Hva er din websides potensiale

Klikk for analyse
DanishEnglishNorwegian