SEO Ekspert 2018-02-08T10:39:58+00:00
SEO Ekspert

SEO ekspert, en utdødd rase?

SEO Ekspert!? Vel, du fant denne websiden på grunn av vårt seo og søkemotoroptimalisering arbeide, så svaret gir seg selv. SEO virker like godt, om ikke bedre enn før. Det som er utfordringen med saken er at de fleste som selger seotjenester utfører selve on-page optimaliseringen, men deres sluttprodukt er ikke annet enn en optimalisert webside. Det tjener du ikke penger på alene, det er ranking på side 1 som gir avkastningen. Det er ranking som er det man selger, ikke jobben å optimalisere det hele og fortelle at vi jobber med saken. Bare en skikkelig SEO ekspert kan gjøre denne jobben.

Hvordan en ekspert på SEO kan hjelpe deg å tjene penger

SEO eller Søkemotoroptimalisering som det heter på norsk, koster penger. Det krever timer og diverse annet for å få en webside opp der søketrafikken er. Derfor må man utføre en beregning av kostnader satt opp mot inntjening for alle seo jobber før man kan si om det er den rette markedsføringsmetoden. Hva du selger og inntjeningen på dette pr enhet. Antall søk pr mnd på nett for produktet og konkurransen om plassene.

SEO EkspertGoogle adwords vs SEO

Google adwords er en fin måte å få rask trafikk til sin webside og produkter. Samme gjelder Facebook ads. Men praktisk talt er en midlertidig reklameplass ala disse som å ha en person stående midt i gågaten med et skilt som sier: «Vi er her borte i bakgaten, kom og besøk oss» kontra det å faktisk ha butikken liggende godt plassert MIDT PÅ gågaten. Men det er opp til den enkelte å velge, vi kan begge deler om det er ønsket.

Analyse av webside, søkeord og konkurranse

Vi trenger kun noen få opplysninger for å avgjøre hva en seo jobb vil koste og kunne gi av avkastning for deg. Dette er en beregning basert på dine opplysninger og hva Google gir oss av info om området du vil få frem. Bruk kontaktskjemaet ved siden av så kan vi ta en prat om saken. Vi kan dette med ranking og vi kan få deg på første side i Google. Du kontakter en ekte SEO Ekspert.

Kontakt oss om du vil på første side.

Ditt Navn:*

Din Email:*

Ditt Tlf nr:

Din webside:

Emne:

Melding:*

SEO Ekspert videoer fra Google hjelper til en viss grad, men husk de lever av betalt reklame og gir ikke ved dørene…