Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering?

Søkemotoroptimalisering er kunsten og kunnskapen å optimalisere en webside, en post eller tekst på en sosialmedia side slik at Google og andre søkemotorer på best mulig måte skal forstå hva innholdet dreier seg om og rangere dette høyest i sine søkesystemer. 

Hva er poenget med dette?

Enkelt sagt, det kan være mange som søker etter en tjeneste på nett. Ved å komme først i søkesvarene Google gir vil man kunne få en mengde nye kunder til sin webside og øke omsettingen kraftig. Selvfølgelig avhengig av mengden trafikk og verdien på det man selger. Det passer ikke for alle typer varer og bransjer. Vi kan hjelpe deg med å analysere dine produkter og inntjeningsmuligheter. 

Fordeling av antall besøkende ved de ulike plasseringer i søkemotorresultatene

Som du ser her er det vesentlige forskjeller på de ulike plasseringene. Dette kan bety store summer for bedriften. Derfor er søkemotoroptimalisering så viktig. Til sammenligning, Adwords reklamene du ser når du søker får kun ca 30% av de besøkende, tilsammen. Du kan lese mer om det her: Analyse.

søkemotoroptimalisering

Er søkemotoroptimalisering det samme som å ranke?

Mange som leverer optimalisering gjør dette for å forbedre rankingen, men har ikke selve resultatet som sin vare, det vil si endte du på første side, eller ikke? Saken er den at dersom du ikke er på første side i Google for ditt produkt har ikke den søkemotoroptimalisering du har fått/gjort noe verdi i det hele tatt. For hvem leter på side 2 eller 3??

Hvordan en ekspert på søkemotorer kan hjelpe deg?

Vi utfører en beregning av kostnader satt opp mot inntjening for alle seo jobber før man kan si om det er den rette markedsføringsmetoden. Hva du selger og inntjeningen på dette pr enhet. Antall søk pr mnd på nett for produktet og konkurransen om plassene. Du kan lese mer om det her: Analyse.

SøkemotoroptimaliseringSøkemotoroptimalisering mot Google adwords

Google adwords er en fin måte å få rask trafikk til sin webside og produkter. Samme gjelder Facebook ads. Men praktisk talt er en midlertidig reklameplass ala disse som å ha en person stående midt i gågaten med et skilt som sier: «Vi er her borte i bakgaten, kom og besøk oss» kontra det å faktisk ha butikken liggende godt plassert MIDT PÅ gågaten. Men det er opp til den enkelte å velge, vi kan begge deler om det er ønsket.

Analyse av webside, søkeord og konkurranse

Vi trenger kun noen få opplysninger for å avgjøre hva en ranking vil koste og kunne gi av avkastning for deg. Dette er en beregning basert på dine opplysninger og hva Google gir oss av info om området du vil få frem. Bruk kontaktskjemaet ved siden av så kan vi ta en prat om saken. Vi kan dette med ranking og vi kan få deg på første side i Google.

Søkemotoroptimalisering

Kontakt oss om du vil på første side.

Ditt Navn:*

Din Email:*

Din webside:

Firma:

Melding:*

Videoer fra Google peker folk i riktig retning, men husk de lever av å selge Adwords, ikke søkemotoroptimalisering.

Oslo Bergen Trondheim