Søkemotoroptimalisering 2016-12-22T08:18:34+00:00
Søkemotoroptimalisering Oslo

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Søkemotoroptimalisering er kunnskapen og kunsten man må inneha og beherske for å sette opp en webside, en post eller tekst på i sosialmedia, slik at den kommer før alle andre som har lignende innhold når man søker i Google. Men dette vet du sikkert, siden du har funnet oss mens du søke etter noen som virkelig kan søkemotoroptimalisering og få dine websider på første side.

Poenget med søkemotoroptimalisering?

Det kan være mange som søker etter en tjeneste på nett. Ved å komme først i søkesvarene Google gir vil man kunne få en mengde nye kunder til sin webside og øke omsettingen kraftig. Selvfølgelig avhengig av mengden trafikk og verdien på det man selger. Det passer ikke for alle typer varer og bransjer. Vi kan hjelpe deg med å analysere dine produkter og inntjeningsmuligheter. Ikke alle vil kunne få nok avkastning til å benytte seo som sin markedsføring på nett.

Er søkemotoroptimalisering det samme som å ranke?

Man leverer søkemotoroptimalisering for å forbedre rankingen, men har ikke selve resultatet av søkemotoroptimalisering som sin endelige vare, man må komme på side 1, ellers er har ikke jobben noen verdi. For hvem leter på side 2 eller 3?? Denne posten er i grunnen bare å se bort ifra før du finner den på side 1 når du søker etter termen: Søkemotoroptimalisering eller seo.
Vi står for våre produkter og selv om mange hårdnakket vil si det ikke er mulig å love, vil vi ihvertfall påstå at det er meget store sjanser for at vi kan få deg til topps for dine søkeords-ønsker. 

Hvordan en ekspert på søkemotoroptimalisering kan hjelpe deg?

Søkemotoroptimalisering koster penger. Det krever kunnskap, tid og diverse annet for å få en webside opp der søketrafikken er. Derfor bør man utføre en beregning av kostnader satt opp mot inntjening for alle seo jobber før man kan si om det er den rette markedsføringsmetoden. Hva du selger og inntjeningen på dette pr enhet. Antall søk pr mnd på nett for produktet og konkurransen om plassene. Dette vil gi potensialet for ROI, eller return of investment, som det heter på nynorsk.

SøkemotoroptimaliseringGoogle adwords og Seo 

Google adwords er en fin måte å få rask trafikk til sin webside og produkter. Samme gjelder Facebook ads. Men praktisk talt er en midlertidig reklameplass ala disse som å ha en person stående midt i gågaten med et skilt som sier: «Vi er her borte i bakgaten, kom og besøk oss» kontra det å faktisk ha butikken liggende godt plassert MIDT PÅ gågaten. Men det er opp til den enkelte å velge, vi kan begge deler om det er ønsket, dog er vi mest glade i seo.

Analyse av webside, søkeord og konkurranse

Vi trenger kun noen få opplysninger for å avgjøre hva en ranking vil koste og kunne gi av avkastning for deg. Dette er en beregning basert på dine opplysninger og hva Google gir oss av info om området du vil få frem. Bruk kontaktskjemaet ved siden av så kan vi ta en prat om saken. Vi kan dette med ranking (seo) og vi kan få deg på første side i Google.

Kontakt oss om du vil på side 1 med seo.

Ditt Navn:*

Din Email:*

Ditt Tlf nr:

Din webside:

Emne:

Melding:*

Søkemotoroptimalisering Oslo

Her er et eksempel på meget godt utført søkemotoroptimalisering som fører til mange nye besøkende til websiden.

Seoanalyse

Søkemotoroptmaliserings videoer fra Google kan gi gode tips, men husk de lever av å selge sin reklame.

Vi dekker alle byer i landet, bla. disse:

Oslo Bergen Trondheim Stavanger Kristiansand